Skip to the content

1st Web - jordnære ildsjæle

Hos 1st web er vi en samling nysgerrige digitale hoveder og specialister i webudvikling, e-commerce og komplekse integrationer. Vi er optagede af data og forretningsudvikling, og vi tror på, at teknologi og automation, sammen med en rig funktionalitet, er vejen frem. Vi gør en dyd ud af at være opdateret på teknologiens nyeste anvendelsesmuligheder og rådgive vores kunder, så de altid er med helt fremme.

Det er vigtigt for os, at vores løsninger skaber værdi både for vores kunder og for deres kunder. Derfor arbejder vi altid datadrevet, resultatorienteret og med tanke på slutbrugeren. Vi har mange års erfaring med integrationer til CRM, ERP, POS, PIM og vi udvikler, analyserer og tester løbende for at sikre os, at vores løsninger er brugervenlige og funktionaliteten i top.

 

Specialistkompetencer

Vores kompetencer er specialiserede omkring det tekniske, og det er vi faktisk ret stolte af. Vi tror ikke på, at vi skal være dygtige til det hele – vi vil meget hellere være blandt de bedste til det vi gør. Og skulle der være behov for flere kompetencer end dem vi besidder her i 1st Web, så samarbejder vi med en række dygtige folk, som er blandt de bedste til det de gør. Det synes vi giver bedst mening. Vi tror dermed på "best of breed" tilgangen når man som virksomhed skal vælge leverandører. Læs om vores "bureau-statement" her (hvis du tør!).

Kompetencer

Vores primære kompetencer

E-handel

E-Handelsløsninger

Vi designer og programmerer både simple og avancerede e-handelsløsninger på tværs af platforme, grænser og markeder. Fælles for vores løsninger er, at de er unikke, samt at de altid målrettes til det pågældende marked.

Integration

Hos 1st web er vi specialister i komplekse integrationer, der kan minimere virksomheders interne manuelle arbejdsgange og samtidig forbedre ROI. Vi har erfaring med AX, NAV, XAL, C5, Visma, Aspect/4, AS400 og M3.

PIM

PIM (Product Information Management) er den smarteste metode til at nedbringe dagligdagens tidsforbrug på oprettelse og vedligehold af virksomhedens produktstamdata.

Selvbetjeningsportaler

Selvbetjeningsportaler

Med intelligente integrationsmetodikker sætter vi strøm til udvalgte backoffice funktioner. Vi udvikler selvbetjeningsportaler med fokus på brugervenlighed og automatisering.