Skip to the content

3 vigtige emne, som du vil blive klogere på

Derfor skal du læse vores e-bog om B2B handel

 

PIM flytter forretning

PIM er på alles læber - og ikke uden grund. Det kan være et vigtig redskab og en god forretning. I e-bogen finder du en forklaring på hvad den populære forkortelse betyder, hvordan du forbereder dig og får mest ud af det. 

 

Alle benytter søgefunktionen 

I e-bogen kan du læse mere om, hvordan vi har hjulpet kunder med at optimere deres søgning og filtrering ved at kombinere funktionerne med data fra ERP systemet. På den måde kan vi hurtigt præsentere brugerne for relevante emner. 

 

 

Hastighed og brugervenlighed 

Tid er en afgørende faktor for dine kunder - især hvis de er B2B. Men det kan være en udfordring med tunge systemer, der skal udveksle eksempelvis produktinformationer. I e-bogen får du nogle konkrete råd til, hvordan du kan give brugeren en oplevelse af en højere hastighed ved hjælp af nogle brugervenlige justeringer.

 

custom-ecommerce

1st Web - Virksomheden bag

1st Web brænder for teknikken der skaber forretning for vores kunder. Lad os slå det fast – 1st Web bygger ikke standardløsninger. Vi udvikler vores kunders forretning ved hjælp af specialbyggede forretningsapplikationer. På denne måde skræddersyer vi løsningen til kunden uden at binde kunden på hænder og fødder – vi baserer nemlig vores løsninger på standard software komponenter!