Skip to the content

Lindab er en international koncern, som udvikler og fremstiller energieffektive og miljøvenlige ventilationssystemer, byggekomponenter og byggesystemer af høj kvalitet.

Udfordring
Lindab ønskede at forbedre deres webshop efter at have implementeret Dynamics AX som deres nye ERP system. De ønskede en B2B webshop, hvor de kunne yde optimal kundeservice ved hjælp af selvbetjening og online service.

Løsning
Lindab har fået opbygget et af markedets mest komplekse B2B løsninger med dyb integration til Dynamics AX. Med denne løsning har Lindab elimineret ordrefejl og kundeklager, da kunderne selv indtaster deres ordrer. Kunderne kan nu selv tjekke, hvornår varerne kan leveres til dem – og dermed selv sammensætte deres delleverancer, hvilket giver en stor fordel, især under større byggeprojekter.

Resultat
Løsningen har resulteret i en stigning på mere end 25% af Lindabkunder på verdensplan, der benytter sig af webportalen. Både kunder og Lindab har kunne mærke fordelene ved Lindabs nye webshop, der først og fremmest har sparet Lindab for et utal af ressourcer, og samtidig har skabt meromsætning.