Skip to the content

DSV Transport omsætter for over 700 millioner og er en af landets førende transportører af forskellig artet gods. 

1st Web har bygget en transportportal, hvor vognmand møder kunde. Portalen er responsiv og dybt integreret med DSV Transports ERP system Visma Business. Løsningen er lavet i samarbejde med nordens største Visma forhandler; Amesto.

Vognmanden
Vogmanden benytter portalen som et af de primære værktøjer i sin dagligdag. Portalen benyttes til at flere ting, hvoraf de vigtigste er at oprette nye ordrer eller rette bookninger. Hertil vedligeholder vognmanden deres køretøjers stamdata og bildata. Dette bruges af kunden, for at vælge den rette vognmand ved bookingen. Som bonus kan vognmanden trække statistikker på hvordan indtjeningen går på de ture der er kørt. Undervejs på en tur, registrerer chaufføren de bilag der registreres ved ind og udtjekning på fx grusgrave. Således kan kunden få dokumentation for turen.

Kunden
Kunden logger ind og opnår to vigtige ting på portalen:
Opnår overblik og indsigt i bilag, fakturaer og kontoudtog
Kan booke ture på de lastbiler som passer til det gods, der ønskes fragtet
Kunden finder den bedste matchende vognmand, hvor behovet for fragten understøtter kundens behov. Herefter foretages bookningen, som lander i ERP systemet Visma. 

På denne måde fjerner DSV Transport en kæmpe administrativ opgave ud til vognmanden, chaufføren og kunden. Men alle interessenter får gennemsigtighed og realtids opdateringer.