Skip to the content

Visma køber 1st Webs konsulentforretning
Vi er ovenud stolte over at kunne annoncerer, at vi pr. 1/3-2020, har solgt vores konsulentforretning til en af nordens største IT virksomheder, Visma.
Vi har i længere tid haft et ønske om at vokse os større og stærkere. Vores egetudviklede produkt Adhub, har vist et stort potentiale, og derfor var tidspunktet rigtigt til at dele forretningsområderne op.

Fusionerer med Co3
Visma har for 2 år siden opkøbt det digitale bureau Co3. Med opkøbet fusioneres 1st Web og Co3. Vi deler rigtig mange værdier med Co3, og glæder os til den nye spændende rejse.
Vi er overbeviste om, at 1st Webs ambition om at levere tekniske løsninger, som løfter B2B virksomheders forretning, kun vil blive styrket af sammenlægningen med Co3. 

"Co3 og 1st Web deler en brændende passion for at forløse især B2B virksomheders digitale vækstpotentiale. B2B e-handel kommer til at ændre magtbalancen i en lang række brancher på samme måde, som B2C e-handel har gjort de sidste 10 år. Ved at integrere 1st Webs kompetencer og løsninger i Co3, kan vi hjælpe virksomhederne på helt nye måder i kampen om kunderne," siger Christian Poulsen, direktør i Co3.

Business as usual
Co3 Aarhus vil fortsat blive drevet af partnerne Thomas Larsen og Tobias Høst. Vores kunder vil stadig møde de samme mennesker med de samme stærke kompetencer. Intet vil ændre sig i måden vi samarbejder på, kun navnet og logoet vil fremadrettet være anderledes. Vi vil desuden fortsat være at finde i Aarhus, fra august flytter vi nemlig i nye lokaler i pakhuset på havnen. Adhub vil fortsætte som selvstændig virksomhed, ført an af Ulrik Lendager og Mikkel Høst. 

Om Visma
Visma er Nordens førende leverandør af it-løsninger og økonomisystemer med 10.000 medarbejdere fordelt på 8 lande. Visma står blandt andet bag produkterne Visma Business ERP System, e-conomic og Dinero.

For spørgsmål kontakt:
Tobias Høst
Tlf. 20819101
[email protected]

Om forfatteren

Caroline Robenhagen Thaarup

Caroline Robenhagen Thaarup

Caroline er uddannet i Medievidenskab fra Aarhus Universitet og har derfra en naturlig interesse for digital projektledelse og UX Design. Hun har erfaring fra reklamebranchen og har de sidste 2 år arbejdet i 1st Web, hvor hun har specialiseret sig i B2B kunder. 

Caroline projektleder og rådgiver 1st Webs kunder primært inden for usability og design.  

Privat er Caroline et madøre og en interiør entusiast. Hun bor i Aarhus med sin kæreste Steffen.