Skip to the content

Nordicals vinder bedst i test med deres nye website

I en ny test, som erhvervsmediet Ejendomswatch står bag i samarbejde med analysefirmaet Usergab og Novicell rangeres Nordicals website bedst 

I testen bliver 244 personer bedt om at vurdere de største erhversmægleres websites ud fra parametrene: design, brugervenlighed, troværdighed, inspiration og indhold. Nordicals rangeres bedst indenfor design og indhold, og møder ros for sin overskuelighed.

"Hjemmesiden er super lækker og enkel. Det er nemt at finde information og navigere rundt på hjemmesiden. Den er overskuelig og ser eksklusiv ud," lyder en af bedømmelserne fra en anonym testperson i undersøgelsen.På tværs af de fem kategorier blev det til en score på 4,4 ud af 5 til Nordicals website. Det samme fik Lintrup & Norgart, som Nordicals må dele førstepladsen med.

1st Web har bistået Nordicals i en større transformation, hvor den digitaleplatform har været et af kardinalpunkterne.  

Tobias Høst, partner i 1st Web, fortæller "Det primære fokus har været at eksponere ejendommene bedst muligt og implementere en effektiv søgning, som gør købernes vej til relevante ejendomme så kort som mulig. Vi har har været meget optagede af, at websitets struktur og funktionalitet skulle afspejle det behov, som Nordicals kunder har, når de 1. ønsker at sætte en ejendom til salg 2. søger ejendomme. Men det er naturligvis rigtig rart at få anerkendelsen fra et branchemedie og en test som beror på brugerne selv". 

 

Interesseret i at vide mere ? Du kan læse mere om samarbejdet og løsningen for Nordicals her

Om forfatteren

Caroline Robenhagen Thaarup

Caroline Robenhagen Thaarup

Caroline er uddannet i Medievidenskab fra Aarhus Universitet og har derfra en naturlig interesse for digital projektledelse og UX Design. Hun har erfaring fra reklamebranchen og har de sidste 2 år arbejdet i 1st Web, hvor hun har specialiseret sig i B2B kunder. 

Caroline projektleder og rådgiver 1st Webs kunder primært inden for usability og design.  

Privat er Caroline et madøre og en interiør entusiast. Hun bor i Aarhus med sin kæreste Steffen.