Skip to the content

FTZ vælger 1st Web som ny digital partner

FTZ blev grundlagt tilbage i 1962 og hed dengang Fyns Auto Udstyr A/S. Siden har virksomheden fået landsdækkende karakter. FTZ er i dag autobranchens største spiller med 51 afdelinger fordelt rundt i hele Danmark og flere end 1.100 medarbejdere beskæftiget på landsplan. Forbrugeren møder FTZ i form af kæderne; Automester, Din Bilpartner, Hella Service Partner og CarPeople.

Med ønsket om at videreudvikle deres serviceplatform har FTZ valgt en ny digital partner med en tung teknisk forståelse. 1st web skal fremover drifte serviceplatformen - en underliggende løsning, der gør det muligt for slutkunden at booke en værkstedstid hos en af de fire kæder.  

Kunden i centrum 

“Vi er drevet af at give vores kunder branchens bedste service, og de bedste løsninger, som kan understøtte og udvikle deres forretning. Vores service platform er fundamentet for at kunne indfri netop det. Derfor er det helt afgørende, at vi har en stabil platform, og at vi er først med nye digitale tiltag” forklarer Niels Grinderslev fra FTZ og fortsætter. "Vi valgte 1st Web som leverandør til vores online booking platform, da vi er sikre på, at de kan tage os det næste stykke i digitaliseringen af vores værkstedskæder AutoMester, Din Bilpartner, Hella Service Partner og CarPeople”.

Hos 1st Web er man naturligvis også glade for det nye samarbejde. “Det er altid spændende at arbejde med ambitiøse kunder, som har respekt for et det stærke fundament i løsningen - det fundament skal vi sammen med FTZ styrke” fortæller Tobias Høst, direktør i 1st Web. “Vi er meget stolte, men også ydmyge, over at blive betroet den opgave at skulle drifte et så stort maskinrum”.

Udover videreudviklingen af serviceplatformen, har FTZ en række spændende partnerskaber med større danske virksomheder på tegnebrættet. Parterne er i fuld gang med at få enderne til at nå sammen og sikre, at kundesegmenter på tværs vil opleve en ekstraordinær høj service i fremtiden.  

 

Om forfatteren

Tobias Høst

Tobias Høst

Tobias Høst har arbejdet i software og ERP branchen siden 2001. Tobias tegner virksomheden som direktør sammen med de tre øvrige partnere, Ulrik, Thomas og Mikkel. Tobias rådgiver og styrer 1st Webs kunder trygt igennem den digitale jungler. Tobias afholder workshops og er en af virksomhedens fire projektledere.

I privaten nyder Tobias ofte en god koncert iført en kold fadøl. Tobias bor i Aarhus med sin kæreste Nanna og har nummer to arving på vej til sommer.