Skip to the content

1st web hjælper Millarco med at nå et nyt digitalt nivea

"Den ukronede danske konge af værktøj, byggemarkedernes darling Millarco, står overfor et ambitiøst digitalt projekt indeholdende nyt Website, Outlet webshop, PIM, katalogproduktion med integration til InDesign og en komplet B2B portal - alt sammen tæt integreret med Dynamics AX.  I den forbindelse har Millarco søgt en ny digital partner og efter en udbudsrunde er valget faldet på 1st web.

“Valget af 1st Web som digital leverandør sker ud fra deres professionelle og løsningsorienterede tilgang til projektet - vi er ikke i tvivl om, at vi nu bevæger os op på et højere digitalt niveau end tidligere!” siger Carsten Fonnesbæk, marketingansvarlig i Millarco og fortsætter. ”Det digitale projekt vi står overfor vil påvirke vores organisation hele vejen rundt, og det har derfor været helt afgørende for os at finde en partner med tunge tekniske kompetencer, som kunne rådgive os i denne proces. 1st web har specialiseret sig i integrationer, og har erfaring med at hjælpe kunder i vores størrelsesorden med Dynamix AX - deres erfaring har helt sikkert været en udslagsgivende faktor.

Hos 1st web glæder man sig over den nye opgave og udsigten til et godt samarbejde. “Det er en enormt spændende og givende opgave, fordi vi har får lov til at udtænke løsningen fra bunden, hvilket giver grobund for en masse fede synergier”, fortæller Tobias Høst, direktør i 1st web.”Vores leverance er altid meget afhængige af den dialog, vi har med vores kunder. Vi har haft en rigtig god kemi og gensidigt høje ambitioner, så jeg er helt sikker på, at det bliver et fedt samarbejde.

Om forfatteren

Tobias Høst

Tobias Høst

Tobias Høst har arbejdet i software og ERP branchen siden 2001. Tobias tegner virksomheden som direktør sammen med de tre øvrige partnere, Ulrik, Thomas og Mikkel. Tobias rådgiver og styrer 1st Webs kunder trygt igennem den digitale jungler. Tobias afholder workshops og er en af virksomhedens fire projektledere.

I privaten nyder Tobias ofte en god koncert iført en kold fadøl. Tobias bor i Aarhus med sin kæreste Nanna og har nummer to arving på vej til sommer.