Skip to the content

Google vil belønne mobilvenlige websites

 

Google har for nylig annonceret at mobilvenlige websites, fra den 21 april 2015, vil blive favoriseret ved højere ranking i søgeresultaterne.

Google har allerede i 2014 indført et “Mobile-friendly” label, som hjælper brugerne med at finde de websites der er optimeret til mobile enheder, og har i år valgt at tage skridtet videre.
Den ændrede søgealgoritme, der snart vil blive indført, vil have stor betydning for søgeresultaterne verden over, da den vil gøre det lettere for brugerne at finde relevante websites af høj kvalitet, og dermed lettere at frasortere websites der ikke opfylder kravene.
Grunden til den ændrede søgealgoritme er først og fremmest at flere og flere brugere benytter sig af internet på mobilen. Dette ændrer brugernes søgemønster, hvor stadig flere vælger at søge information fra deres mobile enheder, frem for via computeren.
Hvis dit website endnu ikke er optimeret til mobile enheder skal det gøres nu!

Om forfatteren

Tobias Høst

Tobias Høst

Tobias Høst har arbejdet i software og ERP branchen siden 2001. Tobias tegner virksomheden som direktør sammen med de tre øvrige partnere, Ulrik, Thomas og Mikkel. Tobias rådgiver og styrer 1st Webs kunder trygt igennem den digitale jungler. Tobias afholder workshops og er en af virksomhedens fire projektledere.

I privaten nyder Tobias ofte en god koncert iført en kold fadøl. Tobias bor i Aarhus med sin kæreste Nanna og har nummer to arving på vej til sommer.