Skip to the content

Automatiser din e-mail marketing

 

Vidste du at e-mail markedsføring er den online marketing metode med det højeste ROI?

Forestil dig det potentiale der ville opstå hvis man kunne sætte sin markedsføring og CRM op på sådan måde, at man kunne levere et budskab på det tidspunkt hvor det er mest relevant for ens kunde.

E-mail marketing er blandt de mest effektive markedsføringsmetoder når man snakker online marketing. Det kan dog være ressourcekrævende at skrive og udsende nyhedsbreve. I stedet for at bruge unødvendig tid og ressourcer på at skrive nyhedsbreve, er det i dag muligt at gøre brug af automatiserede e-mail flows, som udløses ved en bestemt hændelse eller brugeradfærd. Det betyder at man som virksomhed kan udsende nyheder og tilbud til ens kunder på det mest relevante tidspunkt. Ved brug af automatiserede e-mail flows kan man samtidig fastholde interessen hos ens kunder indtil de er klar til at træffe en beslutning.
Hvorfor gøre brug af automatiserede e-mail flows?
Når man snakker marketing i dag handler det i stor grad om at være i stand til at segmentere sine kunder, samt skabe personlig kontakt til dem. Man er gået væk fra at skulle ramme den store målgruppe, til at skulle ramme hvert enkelt kunde. Det er derfor vigtigt at have forståelse for kunden, og forstå at udviklingen i deres behov.
Dette kan man i dag opnå ved at gøre brug af automatiserede e-mails og kampagner. Her kan man som virksomhed sende budskaber, tilbud og produkter som er tilpasset den enkelte person eller segment på mest relevante tidspunkt.

Om forfatteren

Tobias Høst

Tobias Høst

Tobias Høst har arbejdet i software og ERP branchen siden 2001. Tobias tegner virksomheden som direktør sammen med de tre øvrige partnere, Ulrik, Thomas og Mikkel. Tobias rådgiver og styrer 1st Webs kunder trygt igennem den digitale jungler. Tobias afholder workshops og er en af virksomhedens fire projektledere.

I privaten nyder Tobias ofte en god koncert iført en kold fadøl. Tobias bor i Aarhus med sin kæreste Nanna og har nummer to arving på vej til sommer.